MarkTrain

MarkTrain este cel mai nou proiect implementat de asociația noastră și are ca scop dezvoltarea studenților pe termen scurt, mediu și lung, prin crearea unui cadrul relaxant în care aceștia vor învăța de la oamenii care au reușit să se afirme în acest domeniu și de la persoane acreditate pentru a-i îndruma pe aceștia la începutul carierei lor profesionale.

MarkTrain a apărut ca rezolvare a problemei studenților care întâmpină probleme la angajare sau atunci când doresc să își înceapă propria afacere. Acest proiect se axează pe trei ramuri specifice: generare de idei, dezvoltarea ideilor și aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

Prin acest proiect ne dorim să creem un cadru în care să se poată desfășura activități de training specifice celor 3 ramuri. Astfel, în cadrul proiectului studenții vor participa la o serie de traininguri care are drept scop formarea acestora.

Trainingurile vor fi ținute de traineri acreditați iar durata fiecărui training va fi de 4 ore, timp în care sunt incluse două ore de teorie, coffee break, activități de workshop și activități comune.

La fiecare ediție a acestui proiect ne dorim participarea a cel puțin 30 de studenți ai secției de Marketing din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor selecționați în urma unei etape ce va presupune trimiterea unie scrisori motivaționale.

Prima ediție a proiectului a avut loc în comuna Beliș, județul Cluj și au participat 25 de studenți.