Fii și Tu Moș Crăciun!

În fiecare an în prag de sărbători, Asociația Studenților Secției de Marketing îi provoacă pe studenții din FSEGA să Fie Și Ei MOȘ CRĂCIUN.

Deoarece considerăm noi că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui, de a oferi o șansă la o viață mai bună celor mai puțin avantajați. Fii și tu Moș Crăciun este un proiect caritabil pe care asociația noastră îl desfășoară an de an în pragul sărbătorilor de iarnă.

Prin acest proiect ne propunem să aducem, măcar pentru Crăciun, zâmbetul pe fețele celor nevoiași. În ultimii ani am reușit să aducem zâmbetul pe fețele mai multor familii, fie nevoiașe, fie formate din copii ofrani sau nevăzători.

Pentru a strânge fondurile necesare, voluntarii ASM personalizează globuri pe care le oferă persoanelor care donează. Special la aceste globuri nu este sclipiciul sau culorile frumos asortate, ci scopul de aduce bunătatea în centrul omenirii, prin donarea banilor strânși unor familii nevoiașe.

Pentru anul acesta ne dorim să continuăm colaborarea cu Fundația Dă mai departe cu care anul trecut am reușit să le oferim cadouri atât de Crăciun, cât și după, mai multor familii nevoiașe din Cluj-Napoca și împrejurimi.