Marketbate – Ediția a V-a

Cluj ASM/ noiembrie 1, 2017/ Uncategorized/ 0 comments

Programele de tip AdBlocker ar trebui interzise?

Softurile de tipul AdBlocker oferă confort utilizatorului, dar „omoară” ele internetul gratuit? Peste 600 de milioane de dispozitive folosesc asemenea softuri. Te invităm Luni, 6 noiembrie, la ora 19:00 în sala 118 din FSEGA pentru a V-a ediție MarketBate ASM!

Reclamele.
De (cele mai) multe ori enervante, dar… e posibil ca ele să facă Internetul să existe așa cum îl știm?
Chiar acum, milioane de dispozitive folosesc extensii de tip AdBlocker, softuri ce opresc reclamele de pe Internet din a fi afișate.
Existenta lor aduce beneficii și probleme diverse.
De fapt, cel mai probabil și tu folosești așa ceva.

Întrebarea e una simplă:
O fi bine, o fi rău?

Asta ne propunem sa dezbatem Luni, 6 noiembrie, la ora 19:00 în sala 118 din FSEGA în a V-a ediție MarketBate, un eveniment de tradiție al ASM, organizat acum în cadrul uniFEST.

„Programele de tip AdBlocker ar trebui interzise” – ce părere ai despre asta? Ceea ce vei vedea e un meci de dezbateri, unde problema va fi „atacată” din perspective la care sigur nu te-ai gândit până acum.

Dezbatere de marketing – Marketbate – un eveniment de tradiție al ASM, aflat la a V-a ediție, organizat acum în cadrul uniFEST, în cadrul căruia aveți ocazia să fiți spectatorii unui meci de dezbateri pe o temă de Marketing de actualitate.

Spectacole de idei și retorică, meciurile de dezbateri sunt un deliciu pentru orice minte analitică. Ești creativ? Perfect! Atunci cu siguranță vei aprecia stilul vorbitorilor. Pasionat de vorbitul în public? Vino și analizează-le persuasiunea! „Infotaiment” la cel mai înalt nivel.

Student sau nu, intrarea este liberă. Adică e gratis. Moca. Nu ai ce să pierzi venind. Așadar haide să afli mai multe despre Marketing și să vezi echipele cum susțin sau „demontează” moțiunea.
Nu ai mai auzit de debate? Vino să vezi pe viu ce e cu acest sport al minții.
Ești debater? Vino să vezi un meci cu siguranță interesant.
Curiozitatea nu îți va fi dezamăgită, mai ales că vom avea arbitri cu experiență, care vor fi acolo pentru fair-play și a căror motivare a deciziei este o călătorie captivantă printre idei și argumente.

Una dintre echipe va câștiga competiția, alta o va pierde, dar tu vei avea numai de câștigat, în spiritul uniFEST „distracție gratis, nu degeaba”.
Te așteptăm luni 6 noiembrie în sala 118 din FSEGA de la ora 19:00.
Garantăm că te vei distra!

#uniFEST2017
#Distracțiegratisnudegeaba
#USReștiTu
#ASMCluj
#Marketbate
#NoifacemDebate

Link eveniment–>https://goo.gl/DgZmjT

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*