Despre noi

Asociaţia Studenţilor Secţiei de Marketing este cea mai veche organizaţie de voluntariat din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.  Asociaţia îşi propune să ofere tuturor studenţilor pasionaţi de Marketing ocazia de a-şi mări bagajul informaţional prin intermediul sesiunilor de public speaking. De asemenea obiectivul principal al acestei organizații este de a pune în practică noțiunile teoretice studiate de-a lungul anilor universitari.

Asociaţia Studenţilor Secţiei de Marketing se bucură de un istoric bogat în organizarea de evenimente precum: Maratonul Publicităţii, Fii şi Tu Moş Crăciun, Zilele ASM, Zilele Marketingului aflate la cea de a XII-a ediţie, dar și diferite evenimente desfașurate în colaborare cu alte organizații sau inițiative ale studenților. Marketbate este un alt eveniment care se află la a III-a ediție și constă într-o dezbatere de marketing pe diverse teme. De asemenea, anul trecut a fost implementat și MarkTrain, un program intern de training care se adresează în principal membrilor organizației. De asemenea, voluntarii ASM lucrează intens la implementarea unei școli de vară pentru elevii care doresc să experimenteze viața unui student al secției de marketing.

Toate aceste acțiuni desfășurate de studenți pentru studenți,  au un rol important în societate  mai exact de a învăța și forma viitori specialiști de marketing, și nu numai.

Asociaţia Studenţiilor secţiei de Marketing își propune să împărtășească tinerilor studenți pasionați de domeniul publicității și al promovării, informații utile despre concepţia modernă în orientarea întreprinderilor, concretizată într-un ansamblu coerent de activităţi practice programate şi organizate prin utilizarea unor metode şi tehnici ştiinţifice.